top of page
sähköpostin allekirjoitus
Miltä sähköpostin allekirjoituksesi
näyttää?

-

Sähköpostin allekirjoitus on hieno mainostila, joka jää monella hyödyntämättä.
Miksi ja miten luoda allekirjoitus?
 

Sähköpostin allekirjoitusta käytetään staattisena tilana, johon laitetaan vain pakolliset yhteystiedot. Se on kuitenkin mitä mainioin markkinapaikka vaihtuville kampanjoille, joille näkyvävyyttä. 


Sen tarkoituksena on ohjaisit liikenteen etusivulle, käytäkin url-osoitteena haluamaasi laskeutumissivua.

esimerkiksi:www.zesty.fi-->www.zesty.fi/uusi-asiakas-tarjoukset

 

Muita hyötyjä
 • Helpotat elämääsi, sillä tärkeät yhteystiedot ovat aina keskustelukumppanisi saatavilla. Vältyt turhalta säädöltä ja kirjoitusvirheiltä, kun tiedot on kertaalleen katsottu kuntoon.
   

 • Saat ilmaista mainostilaa sometileille ja nettisivulle. 
   

 • Annat työntekijäsi ammattimaisen kuvan, kun yhdessä työntekijöillä on samantyylinen allekirjoitus. Brändi on johdonmukainen kanavasta tulossa.
   

 • Etenkin tuntuu olevan aina hukassa! Onko sinulle luvankkaan apua niin, että olet tehnyt oikeaoppisesti kalenterikutsun, tajuat ettet ole kysynyt asiakkaan arvoa? Tältäkin vältyttäisiin jos se tulee automaattisesti allekirjoituksessa. 
   

 • Osoitteen kanssa sama juttu. Etenkin jos yrityksellä on useita toimipisteitä, tärkeässä kertoa, mistä juuri sinut tavoittaa. 
   

 • Jäät allekirjoitu mielelläsi, kun on visuaalisesti mieleen. Jos asiakas ei tunne sinua entuudestaan, on se myös hyvä palsta yrityksen / oman ammatillisen missiosi esiintuomiseen.

Miten luoda sähköpostin allekirjoitus?
 

Netti on pullollaan erilaisia työkaluja. Yksi helpo on HubSpotinissaSähköpostin allekirjoitusgeneraattori, joka sopii erityisesti pienyrittäjille, joilla ei ole omaa design-osastoa talossa. Generaattorin käyttöä varten tarvitset yrityksensi brändivärien hex-koodit, logotiedoston ja fontin nimen._cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad-ffddd-5c-136bad5cf58d15b693bb13b6918b3b7158db3b7158db3b7158d

Lisää (copy/paste) valmisus sähköpostiisi._cc71905-5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_Esimerkiksi Gmail antaa allekirjoittaa ohjeet:

 1. Avaa Gmail.

 2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset-symboli ja sitten Asetukset.

 3. Kirjoita allekirjoitustekstisi Allekirjoitus-osion kenttään. Voit halutessasi lisätä tekstiin kuvan tai edelleen tekstin tyyliä.

 4. Valitse sivun alareunasta Tallenna viesti.

Muista kurkata sen jälkeen allekirjoitus asettuu: lähetä vaikka testisähköposti itsellesi. Mobiiliversio on aina asia erikseen, joten kurkkaahan sekin kuntoon. Saatat joutua pientä hienosäätöä.

bottom of page